Silnik wycieraczki tylnej i ramię

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ciamek
    Classic
    • 2016
    • 2

Panowie ile trzeba położyć monety aby dodać te kilka bajerów ? cornery itp
  • izabla
    Classic
    • 2013
    • 2

Witam, jestem właścicielką Skody Octavii Kombi Tour z 2009 roku. Poprzedni właściciel wymontował całkowicie tylną wycieraczkę. Zbliża się zima, i nie wyobrażam sobie jazdy samochodem, nie dość że z przyciemnianą tylną szybą, to jeszcze bez wycieraczki, dlatego chciałabym dokupić silnik i ramię. Znalazłam jakiegoś Boscha 0 390 201 592, ale w sklepie powiedzieli mi że to nie będzie pasowało, że ewentualnie Valeo VAL404886, ale będzie problem z ramieniem, i trzeba szukać na szrocie. Czy możecie napisać jakiej marki i jaki model pasuje? Czy musi to być konkretnie do Skody, czy może jakiś inny też będzie ok?

Komentarz

• rafiki
      RS
      • 2012
      • 15975
      • Superb III (3V3)

Witam nową koleżankę z Częstochowy i zapraszam na spota. Dobra, to była prywata a teraz do rzeczy :diabelski_usmiech silnik wycieraczki znalazłem taki, a ramię takie. Z doświadczenia (moja Octavia to rocznik 2002) wiem, że nie znajdziesz nic na szrotach w naszej okolicy, bo wszędzie usłyszysz "nie ma szans, za młode auto". Ewentualnie zapytaj np. tu. Mam nadzieję, że pomogłem
      رافال
      Spoty
      Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• maksiu
        RS
        • 2011
        • 11466

Zamieszczone przez rafiki
        Witam nową koleżankę z Częstochowy i zapraszam na spota.
        koleżanka podejrzanie milczy w tej kwestii. Pewnie nie będzie nam dane poznać osobiście szkoda. Mimo wszystko zapraszamy wszelkie informacje w naszych podpisach pod mailem.
        Jeśli kolega rafiki pomógł w temacie to klikamy pomógł
        Paweł

Komentarz

• izabla
          Classic
          • 2013
          • 2

Dziękuję bardzo za odpowiedź i pomoc. W tak zwanym międzyczasie mąż zakupił na allegro jakieś używane valeo razem z ramieniem. Szkoda, że nic nie powiedział no ale najważniejsze, że w końcu mam jak wytrzeć tylną szybę.
          Dziękuję również za zaproszenie, jak uda się nam wygospodarować czas, to chętnie weźmiemy udział w spotkaniu. Pozdrawiam serdecznie

Komentarz

Pracuję...